Stut Theater

Workshops

Stut komt graag langs om workshops te geven! We hebben verschillende thema’s in huis en kunnen daarnaast ook maatwerk leveren. Neem vooral contact met ons op als je mogelijkheden ziet (donna@stut.nl / 0302311801).

Community theater methodieken
Stut is het oudste community theatergezelschap van Nederland. Zodoende hebben we veel ervaring opgebouwd en methodieken in huis die we graag overdragen. Hoe maak je een theatervoorstelling van persoonlijke verhalen met ongeoefende spelers? Hoe betrek je mensen die niet vanzelfsprekend met theater in aanraking komen? Welke oefeningen en opdrachten kun je doen om mensen in hun kracht te zetten?

Andere workshops
Alle deze kennis en kunde kunnen ook op andere manieren en bij andere groepen ingezet worden. We worden regelmatig gevraagd voor teambuilding, evenementen, festivals en congressen. Wat wij belangrijk vinden en goed in zijn, is met mensen praten en niet over mensen. Daartoe kunnen wij workshops uitvoeren maar ook technieken overbrengen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan empowerment en ervaringsdeskundigheid.