Stut Theater

Theater Dichtbij

Theater Dichtbij wordt op de laatste zondag van de maand georganiseerd door Stut Theater, met elke maand een ander thema. Het programma bestaat  uit een bijzondere theatervoorstelling en een wisselende randprogrammering. Dit kan bijvoorbeeld een muziekoptreden zijn, een lunch of een activiteit aansluitend op het thema.  U kunt kiezen om 1) het hele middagprogramma bij te wonen of 2) alleen de voorstelling te bezoeken. Er is een beperkt aantal plaatsen bij de lunch, dus we adviseren u om tijdig een kaartje te kopen.

Reserveren
U kunt een kaartje kopen via onze ticketshop (zie menu rechts). Liever via de mail of telefoon bestellen? Mail of bel dan naar reserveren@stut.nl / 030 2311801.
Er zijn geen vaste plaatsen, u mag zelf uw plekje uitzoeken.

Tarieven
Een kaartje voor het hele programma (dus inclusief lunch) kost €10, een kaartje voor de voorstelling kost €7,50. Met een U-pas/CJP/65+ krijgt u nog €2,50 korting.

Dieetwensen, slecht ter been of andere voorkeuren?
Geef dit door via reserveren@stut.nl of 030 2311801, dan houden we er rekening mee.

Locatie en bereikbaarheid
Theater Dichtbij vindt plaats in ZIMIHC theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 in Overvecht. Er is een grote parkeerplaats met gratis parkeerplekken. Bus 1 (richting Overvecht Noord) stopt voor de deur (halte Amazonedreef). Mocht u met de (regio)taxi komen: de middag is meestal rond 16.00 uur afgelopen.

 


AFGELAST door corona

Vrijdag 27 maart 2020, 20:00 uur: Reflections – Première CoHoSt – UITVERKOCHT!
Let op: afwijkende dag en tijd

Cornerstone Theatre Company L.A., Van der Hoeven Kliniek en Stut Theater: op drie plekken hebben makers en spelers gewerkt rond het thema ‘wie ben ik zonder de ander?’. Dit internationale experiment is een intrigerend drieluik geworden.


AFGELAST door corona

Zondag 26 april 2020, 13:00 uur: BuitenGewoon 

De laatste kans om Stut Theater’s grootse voorstelling mee te maken! Een indringend verhaal, waarin de inclusieve samenleving bevraagd wordt. Gemaakt en gespeeld door mensen die zich soms een buitenbeentje voelen. Meer informatie over de voorstelling vindt u hier. Tickets via onze ticketshop of mail naar reserveren@stut.nl


AFGELAST door corona

Zondag 31 mei 2020, 13:00 uur: Hiphop Alice

Afstudeervoorstelling  van Cindy Liebregts (Fontys Hogeschool). Cindy maakt met leerling-performers en dansers een eigentijdse hiphop-voorstelling, geïnspireerd op het boek ‘Alice in Wonderland’.


AFGELAST door corona

Zondag 21 juni 2020, 13:00 uur: Streetfood Festival

Voor het derde jaar op rij: een streetfood-festival in Overvecht. Met heerlijk eten, fijne muziek en veel theatrale amuses en toetjes verzorgd door Stut Theater.