Stut Theater

Studio Stut

Studio Stut is het  maandelijkse programma van Stut Theater in ZIMIHC theater Stefanus. Studio Stut is theater, dans, cabaret en muziek. Studio Stut is context, interviews, achtergrond, sprekers en gesprekken. Studio Stut is Theater & Alles!

Programma Studio Stut 2021


28 februari | NEW YEARS STUT

vertragen en versnellen

Dit programma is online via Zoom

28 februari is de New Years Stut bij Studio Stut! Onze theatergroepen Stut Open en Stut AZC hebben samen de presentatie ‘Tegen de Tijd’ gemaakt.

Tegen de Tijd

De ervaring van tijd verschilt per moment. Een moment kan eeuwig duren of voelen alsof het in een flits voorbij is. We leven in een wereld waarin we aan huis gekluisterd zijn. Opgesloten met je gezin of kat of planten en jezelf? Hoe kijk jij tegen de tijd? Staat deze stil, is deze vertraagd of juist versneld? En kun jij dit veranderen?

De NYS is online via Zoom met de theaterpresentatie, visuals, en we gaan gezamenlijk verschillende Stut workshops doen in kleine groepjes met professionele theaterdocenten!

Voor de NYS hebben we de speciale prijs van €5,- Tickets via de ticketshop. De NYS is twee keer een programma van een uur. We kunnen maar 30 mensen verwelkomen per keer, dus ben er snel bij! U krijgt vrijdag 26 februari een link voor Zoom.

Zoom is een online omgeving waar u kunt inloggen. U krijgt per mail uitleg hoe u Zoom kunt gebruiken. Vindt u dit lastig? Mail ons op publiciteit@stut.nl of bel naar 030 231 1801 en dan maken we zo snel mogelijk een telefonische afspraak om u te helpen!

Tijd: 13.30 en 15.30

Tickets via de Ticketshop

Geniet van theater!
Bij Stut hebben we een betalen-naar-draagkracht kaartverkoop. De prijzen van onze tickets zijn €7,50 | €10,- | €12,50
Een regulier ticket voor Studio Stut kost €10,-. Meer of minder te besteden? Kies dan één van de andere opties.

In verband met de corona maatregelen zijn tickets alleen van tevoren online te koop via de ticketshop op onze website stut.nl. Stut Theater houdt op alle manieren rekening met de 1,5 meter regelgeving, zodat u en wij veilig van cultuur kunnen genieten. Nieuwsgierig of vragen? Bel naar 030 23 11 801.