Stut Theater

Theaterprojecten

Naast het maken van voorstellingen organiseren we ook een aantal andere activiteiten, workshops en trainingen die we onder de term ‘theaterprojecten’ scharen. We bieden programma’s voor verschillende doelgroepen, zoals JongStut voor jongeren, StutPlus voor ouderen en het StutKoor is er voor mensen die al zingend bij Stut betrokken wil blijven. Nieuw in het assortiment is StutOpen: wekelijkse theaterworkshops voor iedereen die lekker bij Stut wil spelen.

Samenwerking
We hebben een aantal samenwerkingspartners waarmee we gezamenlijk theaterprojecten organiseren. Dit zijn vaak besloten projecten waarmee we een specifieke doelgroep willen bedienen.
Inaya Zorg: theaterworkshops voor Marokkaanse vrouwen over thema’s als vrouwelijkheid
Enik: theaterworkshops voor mensen in een herstelproces vanuit bijv. verslavingsproblematiek
Welzaam: theaterproject in Vleuten De Meern over je thuis voelen in de wijk
Van der Hoeven Kliniek: theaterprojecten met patiënten binnen en buiten de kliniek
Tg. Vreemde Vis: theatrale podcasts vanuit Plan Einstein (klik op banner rechts)

In opdracht
Ook wordt Stut regelmatig gevraagd om workshops, lezingen, theatrale presentaties etc. te verzorgen. Zo komen we langs op scholen, bij conferenties, jubileumvieringen en noem maar op. We genieten erg van deze uitdagende projecten en leveren altijd maatwerk. Omdat we veel diverse klussen aannemen is het lastig om in een paar zinnen samen te vatten ‘wat wij nou precies doen’. Neem voor meer informatie vooral vrijblijvend contact op met Kyra Kasel via kyra@stut.nl of 030 2311801.