Stut Theater

StutKoor

Het StutKoor is in 2010 opgericht omdat artistiek leider Donna Risa merkte dat er vanuit veel spelers een behoefte was om langer bij Stut betrokken te blijven. Geïnspireerd door de film As It Is In Heaven besloot Donna om een koor op te richten waar iedereen welkom is om lekker samen te zingen. Het StutKoor beleefde haar eerste première in december 2010 met het liedjesprogramma Er is een huis.

In de loop der jaren heeft het StutKoor een behoorlijk repertoire ontwikkeld. Zo zingen de koorleden hun eigen verhaal, van binnen uit. Dit alles heeft geleid tot een mix van oude en nieuw Stutliedjes, afgewisseld met bekende Nederlandse levensliederen en theatrale aanvullingen.

Meezingen?
Inmiddels bestaat het StutKoor uit 20 betrokken zangers en zangeressen die elke woensdagavond samen zingen. Meedoen? Dat kan! Iedereen is welkom, je hoeft geen ervaring te hebben. Stuur een mailtje naar donna@stut.nl of bel naar 030-2311801.

StutKoor boeken?
Wij komen graag voor u zingen! Klik hier voor boekingsinformatie of neem contact op met Kyra via kyra@stut.nl of 030 2311801.