Stut Theater

Glow in the Park

Theatrale wandeling door het Gagelbos

20 januari staat het Gagelbos in het teken van ‘Glow in the Park’. Tijdens een wandeling van 2,5 km word je verrast door lichtkunst, vuurspuwers, theatrale acts en livemuziek. Verschillende lichtjes wijzen je de weg door het Gagelbos, de Gagelpolder en langs de Gagelplas. Onderweg kom je ook langs de spelers van StutOpen, die vertellen over hun eigen lichtpuntjes.

Na de wandeling kun je opwarmen bij de vuurkorven op het festivalterrein. Vouw je handen om een beker warme chocolademelk en geniet van verschillende liveoptredens. Of schudt je verkleumde spieren los tijdens de silent disco! Daarnaast is er een prijs voor de deelnemer die het origineelst gekleed is, dus trek je leukste wintertrui aan en zet je gekste muts op!

De kassa is geopend van 17:00 tot 20:00. Om 18:00 gaat de eerste wandeling van start. Een kaartje aan de deur kost 7,00 euro. Kinderen en U-pas houders betalen 3,00 euro. Ook is het mogelijk om je kaartjes online te komen. Dan betaal je slecht 5,00 euro (kinderen en U-pas houders 2,00 euro).

Ga voor meer informatie naar www.ijsclubsiberia.nl

Geplaatst: ma 23 Jul 2018