Stut Theater

Dit najaar bij

Theater Dichtbij

Elke laatste zondag van de maand organiseert Stut samen met Resto vanHarte het matineeprogramma Theater Dichtbij. Om 13.00 uur kun je genieten van een heerlijke lunch, om 14.00 uur is er een gratis voorprogramma over het thema van de middag en om 15.00 uur volgt een bijzondere voorstelling. De programmering voor dit najaar is als volgt:

24 september: Nog steeds Net even Anders (door Stut Theater)
Voor iedereen die het Net even Anders Festival in maart gemist heeft organiseren we een mini-editie met de voorstellingen Tinderella (over liefde, eenzaamheid en datingapps) en de Net even Anders Portretten (over drie vrouwen die er heel bewust voor kiezen om net even anders door het leven te gaan).

29 oktober: Zeventien (door het Zuidelijk Toneel)
Zeventien is een voorstelling van en door vijf (moslim)meisjes. Met regisseur Eva Line de Boer zoeken ze naar de ideale manier om zichzelf en hun dromen in beeld te brengen. Zeventien is een leeftijd waarop je net tussen alles in zit, op de drempel van meisje naar vrouw. Van halal tot haram maar vooral over datgene wat daar tussen zit.

26 november: Sjeekspier voor dummies (door Theater Totaal)
In november komen onze vrienden van Theater Totaal weer langs! Ze spelen een voorstelling over alles wat u altijd al wilde weten over Shakespeare, maar nooit durfde te vragen.

17 december: Kerstspecial (door Stut Theater)
Traditiegetrouw sluiten we het jaar af met onze feestelijke Kerstspecial. Stut heeft allerlei theatergroepen op bijzondere locaties (van AZC’s tot scholen tot woonzorgcentra) en zij werken naar een mooie kerstpresentatie toe.

Geplaatst: ma 18 Jun 2018