Stut Theater

September speelt de laatste voorstelling van BuitenGewoon bij studio stut

Studio Stut: het nieuwe maandelijkse programma!

Studio Stut is het nieuwe maandelijkse programma van Stut Theater in ZIMIHC theater Stefanus. Studio Stut is theater, dans, cabaret en muziek. Studio Stut is context, interviews, achtergrond, sprekers en gesprekken. Studio Stut is Theater & Alles!

SEPTEMBER

BuitenGewoon is een voorstelling van Stut Theater waarin de inclusieve samenleving bevraagd wordt. Gemaakt en gespeeld door mensen die zich af en toe een buitenbeentje voelen. De voorstelling speelt zich af in het circus. U bent van harte welkom bij een freakshow waar u ongegeneerd naar excentriekelingen en buitenbeentjes kunt loeren. U zult dankbaar zijn als u ze ziet, dat u gewoon normaal bent.
De voorstelling BuitenGewoon wordt gespeeld door vijf mensen die het gevoel hebben dat ze er niet bij horen. Zij bevragen de inclusieve samenleving door eigen verhalen en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld Corrie die een fysieke beperking heeft en zich daardoor vaak onhandig voelt. Of Anton die tegen vooroordelen aanloopt omdat hij Surinaams is.

BuitenGewoon is een confronterende voorstelling vol humor en zelfspot. Een feest der herkenning voor iedereen die zich wel eens een buitenbeentje voelt. Bekijk hier een item van U in de Wijk over BuitenGewoon.

Laatste voorstelling van BuitenGewoon!

Omdat op zondag 27 september de laatste voorstelling van de BuitenGewoon tournee is, maken we er een feestje van! We toveren ZIMIHC theater Stefanus om tot een vaudeville circus, met acrobaten, een waarzegger, spellen, muziek, photo booth, popcorn & meer! Kom je verwonderen!

Studie Stut poster_def

Geniet van cultuur!
Bij Stut hebben we een betalen-naar-draagkracht kaartverkoop. De prijzen van onze tickets zijn €7,50 | €10,- | €12,50
Een regulier ticket voor Studio Stut kost €10,-. Meer of minder te besteden? Kies dan één van de andere opties.

Koop hier uw tickets!

In verband met de corona maatregelen zijn tickets alleen van tevoren online te koop via de ticketshop op onze website stut.nl. Stut Theater houdt op alle manieren rekening met de 1,5 meter regelgeving, zodat u en wij veilig van cultuur kunnen genieten. Nieuwsgierig of vragen? Bel naar 030 23 11 801.

Geplaatst: ma 30 Nov 2020