Stut Theater

Zoiets heeft u nog nooit gezien!

Première BuitenGewoon

Dames en heren, jongens en meisjes, welkom! Ik wil u graag van te voren waarschuwen. Wat u hier zo meteen gaat zien, kan als zeer schokkend worden ervaren. Ik vraag u niet te gillen. Maak geen oogcontact. En blijf in uw stoelen zitten. Dat is voor uw eigen veiligheid

BuitenGewoon speelt zich af in het circus. Sterker nog, u bent van harte welkom bij een freakshow waar u ongegeneerd naar excentriekelingen en buitenbeentjes kunt loeren. U zult dankbaar zijn als u ze ziet, dat u gewoon normaal bent.

De voorstelling wordt gespeeld door vijf mensen die soms het gevoel hebben dat ze er niet bij horen of buiten de maatschappij leven. Zij bevragen de inclusieve samenleving door eigen verhalen en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld Corrie die een fysieke beperking heeft en zich daardoor vaak onhandig voelt. Of Anton die tegen vooroordelen aanloopt omdat hij Surinaams is.

Op zaterdag 5 oktober om 20.00 uur gaat de voorstelling in ZIMIHC theater Stefanus (Braziliëdreef 2 in Overvecht) in première. Toegang is €10 (met U-pas/CJP/65+ slechts €5), klik hier om een kaartje te kopen. Wilt u graag komen maar is een kaartje te duur, aarzel dan niet om contact op te nemen via reserveren@stut.nl of 030 2311801.

Geplaatst: di 7 Jul 2020