Stut Theater

Nieuwe jongerenvoorstelling

JongStut speelt Tikkie

Stut heeft een nieuwe jongerenvoorstelling die op 17 oktober in première gaat!

Tikkie gaat over uitdelen en incasseren. Acht jongeren ontdekken wat er allemaal op je af komt als je 18 wordt. Vrijheid, je vleugels uitslaan, de wereld ontdekken! Maar ook volwassen worden, jezelf kunnen redden en een heleboel dingen regelen. Een DigiD, bankrekening, zorgverzekering…
Maar daar gaan we het dus niet over hebben.

De première vindt plaats op woensdag 17 oktober tijdens het slotfestival ‘MOOI MEEGENOMEN!’ van de Week tegen de Armoede. Op die dag biedt de Armoedecoalitie een programma in en rond ZIMIHC theater Stefanus met o.a. kinder- en jongerenactiviteiten, een informatie- en weggeefmarkt, een optreden van Neco Novellas en om 19.30 uur de première van Tikkie. Het bezoeken van de voorstelling is gratis mits je je aanmeldt via info@armoedecoalitie-utrecht.nl. Wees er snel bij want vol = vol.

Ook staat Theater Dichtbij op zondag 28 oktober in het teken van Tikkie. Theater Dichtbij is een uitgebreid middagprogramma met een heerlijke lunch, een interessant voorprogramma en de voorstelling Tikkie. Klik hier voor meer informatie en reserveer een plekje via reserveren@stut.nl.

Geplaatst: wo 22 Mei 2019