Stut Theater

Meedoen bij Stut

Wil je meedoen bij Stut Theater? Dat kan!
Al deze groepen komen samen in de Stut Studio aan de Amazonedreef 40. Meedoen is gratis.

StutOpen
Elke donderdagavond ben je welkom om op laagdrempelige wijze kennis te maken met Stut. We geven theaterlessen gericht op spelplezier en op kennis maken met theater. Iedereen is welkom en je hoeft geen ervaring te hebben. Kom gerust een keer snuffelen (vanaf 31 augustus).
Meer info: Nienke Jansen / info@stut.nl / 030 2311801

StutKoor
Het StutKoor is in 2010 opgericht en komt elke woensdagavond bij elkaar om onder leiding van dirigent Bam Commijs zelfgeschreven levensliederen en bestaande nummers te zingen. Af en toe geven ze ook een optreden. Vanaf september wekelijks in de Stut Studio.
Meer info: Donna Risa / donna@stut.nl / 030 2311801

*nieuw* StutOpStap *nieuw*
Stap steviger in je schoenen met theaterworkshops van Stut. Wij maken theater met de verhalen van onze deelnemers. Dat doen we ook bij StutOpStap. Spelen met je eigen verhaal en dat van de ander. Je leert jezelf en anderen beter kennen en het is nog leuk ook!

Het doel van StutOpStap is om spelenderwijs steviger in je schoenen te komen te staan. Gedurende tien weken komen we wekelijks bij elkaar voor allerlei oefeningen en spelopdrachten. Aan het eind van die bijeenkomst eten we samen. Daarnaast gaan we letterlijk samen op stap, bijvoorbeeld naar Theater Dichtbij, de Voedseltuin, Buurtkamer de Klop, etc. Op deze manier maak je uitgebreid kennis met de elkaar, de wijk en alle Stut activiteiten. Bovendien vergroot je je sociale netwerk.

Vrijblijvende introductiebijeenkomst op donderdag 21 september van 10.00 tot 11.00 uur. Meer info: Wilmie Voortman / wilmie@stut.nl / 030 2311801

Geplaatst: ma 18 Jun 2018