Stut Theater

Theater Na de Dam

Spelers én verhalen gezocht

Net als vorig jaar maakt Stut in het kader van Theater Na de Dam een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog. Het project bestaat uit twee delen: een onderzoek en theater maken. De voorstelling speelt op 4 en 5 mei in en om ZIMIHC theater Stefanus. We zijn op zoek naar jongeren (14-25 jaar) die mee willen spelen en ouderen die jong waren ten tijde van de oorlog en hierover in gesprek willen gaan met jongeren. Klik hier voor het videoverslag dat U in de Wijk afgelopen jaar heeft gemaakt.

Spelers gezocht:
Hou je van toneelspelen en heb je interesse in de Tweede Wereldoorlog? Doen dan mee! De repetities vinden plaats op elke dinsdagavond vanaf 26 maart, zaterdag 6 april en gedurende de meivakantie (28 april – 3 mei). Je gaat je verdiepen in oorlogsverhalen van toen en nu. Je spreekt met mensen die een oorlog hebben meegemaakt.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Of heb je vragen? Bel/mail dan met Sophie Plekker via sophietheaternadedam@gmail.com of 06 27403342.

Verhalen gezocht:
Stut zoekt mensen die de Tweede Wereldoorlog als kind hebben meegemaakt en hierover in gesprek willen gaan met jongeren tijdens een vertelbijeenkomst. Verhalen uit Utrecht, maar ook verhalen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog uit de rest van de wereld.

Hoe was het om oorlog mee te maken?
Misschien heeft u nog brieven of foto’s uit die tijd?

Op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 14.00 uur is een vertelbijeenkomst bij Stut. Wij zorgen voor een kopje koffie en bescheiden lunch. Voor meer informatie en om u aan te melden, kunt u mailen naar info@stut.nl of bel 030 2311801.

 

Geplaatst: di 25 Jun 2019