Stut Theater

online via zoom

28 februari Studio Stut presenteert: New Years Stut!

De hele wereld moet binnenblijven, alles ligt plat…we doen allemaal ons best, maar leuk is anders. Maar bij Stut gaan we sowieso het nieuwe jaar vieren, met een beetje uitstel wellicht, maar niet minder oprecht! Het is ten slotte 2021, de dagen worden langer, we hebben nog steeds onze geliefden en passies. En onze passie is theater!

28 februari is de New Years Stut bij Studio Stut, waar onze theatergroepen Stut Open en Stut AZC samen de presentatie ‘Tegen de Tijd’ hebben gemaakt.

De NYS is online via Zoom met de theaterpresentatie, visuals, en we gaan gezamenlijk een Stut workshop doen in kleine groepjes door professionele theaterdocenten!

Voor de NYS hebben we de speciale prijs van €5,- Tickets via de ticketshop. De NYS is twee keer een programma van een uur. De link voor Zoom krijgt u op vrijdag 26 februari. We kunnen maar 30 mensen verwelkomen per keer in verband met het aantal deelnemers per workshop, dus ben er snel bij!

Zoom is een online omgeving waar u kunt inloggen. U krijgt per mail uitleg hoe u Zoom kunt gebruiken. Vindt u dit lastig? Mail ons op publiciteit@stut.nl of bel naar 030 231 1801 en dan maken we zo snel mogelijk een telefonische afspraak om u te helpen!

Datum: zondag 28 februari

Waar: Online via Zoom – Link ontvangt u vrijdag 26 februari

Tijd: 13.30 en 15.30

Tickets via de Ticketshop

Geplaatst: vr 26 Feb 2021