Stut Theater

Theater Dichtbij

Lunch is uitverkocht

De reserveringen stromen binnen voor Theater Dichtbij op 30 april en de lunch is inmiddels uitverkocht. Bij de voorstellingen is nog wel plek, dus reserveer snel via reserveren@stut.nl.

In april wijken een klein beetje af van ons gebruikelijke stramien van Theater Dichtbij. We beginnen zoals altijd met een heerlijke lunch door Resto vanHarte om 13.00 uur (uitverkocht dus!), maar in plaats van een voorprogramma + voorstelling hebben we twee prachtige voorstellingen op het programma staan! Ze sluiten prachtig op elkaar aan qua thematiek, dus blijf vooral de hele middag.

14.00 uur – Morgen ben ik groot
Studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht zijn de afgelopen maanden wekelijks op bezoek geweest bij de bewoners van ’t Huis aan de Vecht. De resultaten van deze openhartige ontmoetingen zijn theatraal vormgegeven in verhalen, gedichten, live muziek, kunstobjecten en performances. Elf persoonlijke kunstwerken die zij speciaal voor de bewoners hebben gemaakt en die de oudere bewoners in hun eigen huiskamer hebben mogen ontvangen.

15.00 uur – Leven voor gevorderden
Een tehuis, waar de bewoners zich ‘oud’ moeten gedragen. Onder het bewind van twee verplegers worden de bewoners verplicht kaakjes te eten, advocaatjes te drinken, en hun dromen achter zich te laten. Want dromen zijn voor jonge mensen. Toch? Negen spelers van Theaterschool Masquerade gingen op zoek naar hun eigen verhalen rondom het thema ‘ouder worden.’ Door vele vragen, typetjes, lachbuien en af en toe een traan ontstond de tragikomische voorstelling Leven voor gevorderden.

Toegang incl. lunch: €7,50 (U-Pas, CJP, 65+: €6,00)
Toegang excl. lunch: €5,00 (U-pas, CJP, 65+: €3,50)
Reserveren: reserveren@stut.nl of 030 2311801

Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst: ma 21 Mei 2018