Stut Theater
Charlotte Riem Vis

Charlotte Riem Vis
Algemeen directeur

Stut is voor mij bijzonder omdat er dingen bij elkaar komen die mijn professionele èn persoonlijke interesse hebben. Kunst en cultuur worden gecombineerd met maatschappelijk actuele thema’s en inhoud die mensen direct aanspreekt. Stut begeeft zich buiten de geijkte paden door het maken van theater met de buurtbewoners. Wat me meteen opviel bij Stut was de persoonlijke betrokkenheid van de organisatie. De één op één benadering met de mensen met wie we werken en voor wie we werken en voorstellingen maken.

Als Amsterdamse vind ik het heel leuk om in Utrecht te werken. Er gebeurt zoveel in die stad op cultureel gebied. Ik vind kunst en cultuur immens belangrijk. Het is nodig als verrijking, als troost en geeft een meerwaarde aan het bestaan.

Mail: directie@stut.nl

Donna Risa

Donna Risa
Regisseur en artistiek leider

Ik ben Donna Risa en ik werk sinds september 2000 bij Stut Theater. Ik vind het een heerlijke plek om te werken. Alle voorstellingen die door ons gemaakt worden zijn gebaseerd op levenservaringen van de mensen zelf. Verhalen van binnenuit, die ook door henzelf gespeeld worden. Wij zoeken daarbij naar theatrale vormen die aansluiten bij onze spelers en het publiek. Ik wil mezelf graag blijven verbinden aan de mensen in de Utrechtse wijken en mijn "hartsie" klopt echt voor deze stad met haar prachtige en bijzondere inwoners, die wij graag in hun kracht op het toneel willen laten zien.

Mail: donna@stut.nl

Kyra Kasel

Kyra Kasel
Publiciteit en acquisitie

Mijn naam is Kyra en ik werk sinds 1 juli 2012 bij Stut. Ik ben ontzettend blij dat ik hier aan de slag kan gaan. Ik ben mijn hele leven al verliefd op theater. In mijn vrije tijd bezoek ik graag veel voorstellingen en festivals. Ook heb ik vroeger vaak op het podium gestaan met de toneelgroep van mijn school. Nu probeer ik mijn liefde voor het theater over te brengen op anderen. Het is mijn doel om mensen enthousiast te maken en er voor te zorgen dat zij (vaker) het theater bezoeken. Dit doe ik graag voor Stut. Hier worden prachtige, authentieke voorstellingen gemaakt die je recht in je hart raken. En daar is het me allemaal om begonnen. 

Mail: kyra@stut.nl

Samuela Loolofs

Samuela Loolofs
Productie

In 2001 bezocht ik voor het eerst een wijktheatervoorstelling en ik was meteen verkocht. In een zaaltje in Hoograven speelde de voorstelling 'Het is Hier Holland' van Stut. Het spel en de verhalen van de spelers raakten mij. De herkenning bij de mensen in de zaal en hun reacties op de inhoud van de voorstelling vond ik prachtig.
Inmiddels werk ik al een aantal jaar bij Stut. Ik vind het een uitdagende werkomgeving waarin ik werk met geweldige mensen.

Mail: samuela@stut.nl

Wilmie Voortman

Wilmie Voortman
Zakelijk medewerker

Hoera! Vanaf september 2014 mag ik Stut op zakelijk gebied ondersteunen. Dat is een droom die werkelijkheid wordt, omdat in dit werk al mijn liefdes samen komen: liefde voor het theater, liefde voor de (jeugd)zorg en liefde voor de zakelijke kant van een organisatie. Bij ieder project hoort ook een stuk financiën en ik help graag om dat zo soepel en helder mogelijk op orde te houden. Natuurlijk help ik ook graag mee om te zoeken naar (nieuwe) financiële ondersteuners voor het mooie werk van Stut.

Mijn ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, breng ik graag in. Om het goede te doen voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Zodat de verhalen die te vaak niet worden gehoord, een platform krijgen.

Mail: zakelijk@stut.nl